Hoitola Lilium logoteksti

MASSADA-VARTALOHOIDOT

MASSADA BLACK MUD WRAP -VARTALOHOITO

Kosteuttava, hemmotteleva ja aineenvaihduntaa kiihdyttävä hoitokokonaisuus koko vartalolle. Hoito sisältää pehmentävän merisuolakuorinnan koko vartalolle, selän hieronnan, Kuolleenmeren mutaa sisältävän haudenaamion koko vartalolle sekä pään rentouttavan hieronnan.

Kokonaisvaltaisen hoidon jälkeen on hyvä juoda runsaasti vettä ja välttää kehoa rasittavia aktiviteettejä, kuten kuntoilua, saunomista ja alkoholin nauttimista.

90 min / 110 €

MASSADA COFFEE THERAPY -SELLULIITTIHOITO

Aineenvaihduntaa tehostava paikallishoito selluliittia vastaan. Hoito tehdään kiinteytystä vaativalla alueelle, kuten reisille tai vatsalle. Valittu alue kuoritaan ja sille tehdään aineenvaihduntaa elvyttävä hieronta. Kofeiinia sisältävä paikallisnaamio tehostaa ongelma-alueen aineenvaihduntaa ja poistaa nesteitä. Naamion vaikuttaessa jaloille tehdään rentouttava ja verenkiertoa vilkastuttava hieronta.

Aineenvaihduntaa kiihdyttävän hoidon jälkeen on hyvä juoda runsaasti vettä ja välttää kehoa rasittavia aktiviteettejä, kuten kuntoilua, saunomista ja alkoholin nauttimista. Parhaan hyödyn saavuttamiseksi suosittelemme 3 kerran sarjahoitoa.

75 min / 95 €, 3 kerran sarjahoito 260 €

LILIUM Spa-kokemus

Sinulle räätälöity hoitokokonaisuus koko vartalolle. Hoito toteutetaan toiveidesi ja ihosi tarpeiden mukaan. Kokonaisuus voi sisältää esimerkiksi vartalon ihon kuorinnan, hieronnan ja tehohoidon valitsemallesi ihoalueelle. Hoito tehdään Comfort Zonen ja Massadan laadukkailla vartalonhoitotuotteilla.

110 min / 139 €