Hoitola Lilium logoteksti

HOITOLAPALVELUT KÄSILLE JA JALOILLE

LOMAN ALOITUS -PAKETTI

Täydellinen huoltopaketti kesän tai loman aloitukseen. Paketti sisältää jalkojen kuorinnan, varpaankynsien siistimisen ja lakkauksen, jalkojen kosteutuksen voiteella, säärien sokeroinnin,  sekä ripsien ja kulmien kestovärjäyksen ja kulmien siistimisen.

91 €

LILIUM SPA -HEMMOTTELUHOITO KÄSILLE JA JALOILLE

Hemmotteleva ehostus käsille ja jaloille. Hoidossa siistitään ja lakataan kynnet, tehdään kirkastava ja pehmentävä kuorinta sekä hierotaan kosteuttavalla voiteella.

(HUOM! Valitse tämä hoito, jos Sinulla on lahjakortti ”Hilla- hemmotteluhoito käsille ja jaloille”)

75 min / 65 €

LILIUM express -KÄSIHOITO

Kosteuttava hoito kuiville käsille. Hoito sisältää pehmentävän kuorinnan sekä hieronnan kostauttavalla voiteella. Hoidon voi myös yhdistää muihin hoitoihin, kuten kasvohoitoon tai vartalohierontaan.

30 min / 35 €

LILIUM SPA – HEMMOTTELEVA KÄSIHOITO

Käsihoito sisältää käsien pehmentävän kuorinnan, kynsien ja kynsinauhojen siistimisen, kynsien lakkauksen ja käsihieronnan kosteuttavalla voiteella.

(HUOM! Valitse tämä hoito, jos Sinulla on lahjakortti Hemmotteleva Hilla -käsihoitoon tai Hilla Spa -käsihoitoon!)

60 min / 60 €

LILIUM express -jalkahoito

Kosteuttava ja elvyttävä hoito kuiville, väsyneille jaloille. Hoito sisältää pehmentävän kuorinnan sekä hieronnan kostauttavalla voiteella. Hoidon voi myös yhdistää muihin hoitoihin, kuten kasvohoitoon tai vartalohierontaan.

30 min / 40 €

LILIUM SPA – HEMMOTTELEVA JALKAHOITO

Hoito alkaa pehmentävällä jalkakylvyllä. Jaloille tehdään kovettumien poisto, kynsien ja kynsinauhojen siistiminen, kirkastava kuorinta sekä kynsien lakkaus. Hemmotteleva hoito päättyy jalkojen rentouttavaan hierontaan.

(HUOM! Valitse tämä hoito, jos Sinulla on lahjakortti Hemmotteleva Hilla -jalkahoitoon!)

75 min / 75 €

LILIUM SPA DE LUX -JALKAHOITO

Elvyttävä ja pehmentävä hemmotteluhoito jaloille. Hoito sisältää jalkojen kylvetyksen ja kuorinnan, pedikyyrin sisältäen lakkauksen sekä pitkän aineenvaihduntaa ja verenkiertoa stimuloivan jalkahieronnan kosteuttavalla voiteella.

(HUOM! Valitse tämä hoito, jos Sinulla on lahjakortti Hilla Spa -jalkahoitoon!)

90 min / 90 €