Comfort zone-kasvohoidot

SUBLIME SKIN -SILMÄNYMPÄRYSHOITO

Väsyneelle ja turvoneelle silmänympärysalueelle. Kosteuttava hoito jättää ihon pehmeäksi ja virkistyneeksi silottaen pieniä juonteita. Kevyt hieronta vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja vähentää turvotusta.

Hoito sisältää silmänympärysalueen hieronnan, hoitonaamion ja hoitavan loppuvoiteen. Hoidon voi yhdistää mihin tahansa kasvohoitoon tai ottaa sellaisenaan.

Kesto 30 min Hinta 30 €
(kasvohoidon yhteydessä 25 €)


IHONPUHDISTUS

Puhdistava ja tasapainottava hoito epäpuhtaalle iholle. Hoito sisältää ihon alkupuhdistuksen, ihotyypille sopivan kuorinnan, epäpuhtauksien mekaanisen poiston sekä talintuotantoa tasapainottavan kasvonaamion.

Kesto 75 min Hinta 65 €


HYDRAMEMORY-KASVOHOITO
Tehokkaasti syväkosteuttava kasvohoito palauttaa ihon kosteustasapainon. Korkealaatuinen hyaluronihappo imeytetään syvälle ihoon erikoishieronnan avulla. Iho napakoituu ja virkistyy ja iän merkit häivyttyvät. Hoito sopii kaikille ihotyypeille.

Kesto 60 min Hinta 85 €


SACRED NATURE -LUOMUKASVOHOITO
Ravitseva kasvohoito, jossa käytetään ihon rakennetta suojaavia, ekosertifioituja luomukosmetiikkatuotteita. Tuotteet sisältävät antidoksidantteja, jotka ravitsevat ihoa ja suojaavat solujen DNA:ta. Luonnonmukaiset tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille.

Kesto 60 min Hinta 89 €


REMEDY-KASVOHOITO
Ihoa tehokkaasti rauhoittava ja kosteuttava erikoiskasvohoito. Hajustamattomat tuotteet sopivat erityisesti herkälle, punoittelevalle ja couperosaan taipuvaiselle iholle. Hoito vahvistaa ihon omia suojamekanismeja ja rauhoittaa inflammaatiota. Ihonsävy tasoittuu ja punoitteleva, kuumotteleva iho rauhoittuu.

Kesto 60 min Hinta 90 €


ACTIVE PURENESS -KASVOHOITO
Tasapainottava kasvohoitokokonaisuus epäpuhtaalle ja/tai akneen taipuvaiselle iholle. Sopii myös herkälle ja pintakuivalle iholle. Kasvot ja decolté käsitellään ihoa tasapainottavilla tuotteilla: Iho alkupuhdistetaan ja sille tehdään ihohuokosia avaava erikoiskuorinta ja tarvittaessa mekaaninen puhdistus. Rentouttava hieronta ja hoitavia kasviuutteita sisältävä savinaamio päättävät hoidon.

Kesto 75 min Hinta 90 €


SACRED NATURE -LUOMUHOITO KASVOILLE JA VARTALOLLE
Kokonaisvaltainen hoito vähentää stressiä. Koko vartalon hieronta tehdään kiinteyttävällä luomulaatuisella hierontaöljyllä. Rentouttava hieronta parantaa kuona-aineiden poistumista ja helpottaa lihasjännittymiä. Kasvoille käytetään ihoa ravitsevia ja suojaavia luomutuotteita. Hoito sopii myös herkälle iholle.

Kesto 90 min Hinta 122 €