Comfort zone -kasvohoidot

SUBLIME SKIN -SILMÄNYMPÄRYSHOITO

Väsyneelle ja turvoneelle silmänympärysalueelle. Kosteuttava hoito jättää ihon pehmeäksi ja virkistyneeksi silottaen pieniä juonteita. Kevyt hieronta vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja vähentää turvotusta. Hoito sisältää silmänympärysalueen hieronnan, hoitonaamion ja hoitavan loppuvoiteen. Hoidon voi yhdistää mihin tahansa kasvohoitoon tai ottaa sellaisenaan.

Kesto: 30 min Hinta: 33 €
(Kasvohoidon yhteydessä 28 €)


IHONPUHDISTUS

Puhdistava ja tasapainottava hoito epäpuhtaalle iholle. Hoito sisältää ihon alkupuhdistuksen, ihotyypille sopivan kuorinnan, epäpuhtauksien mekaanisen poiston sekä talintuotantoa tasapainottavan kasvonaamion.

Kesto: 75 min Hinta: 68 €


HYDRAMEMORY-KASVOHOITO
Tehokkaasti syväkosteuttava kasvohoito palauttaa ihon kosteustasapainon. Korkealaatuinen hyaluronihappo imeytetään syvälle ihoon erikoishieronnan avulla. Iho napakoituu ja virkistyy ja iän merkit häivyttyvät. Hoito sopii kaikille ihotyypeille.

Kesto: 60 min Hinta: 88 €

Kasvohoito rentouttavalla selkähieronnalla
Kesto: 75 min Hinta: 98 €


RECOVER TOUCH -KASVOHOITO
Ihoa korjaava, suojaava ja kosteuttava vitamiinihoito, erityisesti aikuiselle iholle. Hoidon antioksidantit ravitsevat ihoa ja suojaavat ihon solurakennetta vapailta radikaaleilta eli iholle haittallisilta yhdisteiltä, jotka tuhoavat solurakenteita ja edesauttavat näin ihon ennenaikaista vanhenemista. Hoito rauhoittaa ihon ja jättää sen pehmeäksi ja kimmoisaksi. Hemmotteleva kasvojen, decoltèn, niskan ja pään hieronta rentouttaa mielen ja elvyttää ihon toimintoja. 

Kesto: 75 min Hinta: 93 €

Kasvohoito rentouttavalla selkähieronnalla
Kesto: 90 min Hinta: 103 €


REMEDY-KASVOHOITO
Ihoa tehokkaasti rauhoittava ja kosteuttava erikoiskasvohoito. Hajustamattomat tuotteet sopivat erityisesti herkälle, punoittelevalle ja couperosaan taipuvaiselle iholle. Hoito vahvistaa ihon omia suojamekanismeja ja rauhoittaa inflammaatiota. Ihonsävy tasoittuu ja punoitteleva, kuumotteleva iho rauhoittuu. Decoltèn, niskan ja pään hieronta rentouttaa mielen.

Kesto: 60 min Hinta: 93 €

Kasvohoito rentouttavalla selkähieronnalla
Kesto: 75 min Hinta: 103 €


ACTIVE PURENESS -KASVOHOITO
Tasapainottava kasvohoitokokonaisuus epäpuhtaalle ja/tai akneen taipuvaiselle iholle. Sopii myös herkälle ja pintakuivalle iholle. Kasvot ja decolté käsitellään ihoa tasapainottavilla tuotteilla: Iho alkupuhdistetaan ja sille tehdään ihohuokosia avaava erikoiskuorinta ja tarvittaessa mekaaninen puhdistus. Rentouttava hieronta ja hoitavia kasviuutteita sisältävä savinaamio päättävät hoidon.

Kesto: 75 min Hinta: 93 €

Kasvohoito rentouttavalla selkähieronnalla
Kesto: 90 min Hinta: 103 €


SACRED NATURE -LUOMUKASVOHOITO
Uudistunut hoitokokonaisuus. Todella ylellinen ja luomulaatuinen kasvohoito räätälöidään ihosi tarpeisiin sopivaksi. Hoidossa kaikki otteet ovat hemmottelevia ja hoito sisältää paljon hierontaa. Hoitotuotteet ovat tehokkaita ja ympäristöä kunnioittavia. Tuotteissa käytettävä Scientific Garden Extract™ -uute on ihoa suojaava yhdiste, joka sisältää fermentoitua myrttiä, seljaa ja granaattiomenaa. Kaikki tuotteet ovat hiilidioksidinegatiivisia ja Cosmos Organic & Cosmos Natura -sertifioituja.
Hoito sisältää kasvojen ja decoltèn alkupuhdistusrituaalin, iholle sopivan kuorinnan ja erikoiskasvonaamion sekä rentouttavan loppuhieronnan kasvoille, decoltèlle, niskalle ja hartoille..

Kesto: 75 min Hinta: 98 €

Kasvohoito rentouttavalla selkähieronnalla
Kesto: 90 min Hinta: 108 €


COMFORT ZONE -HOITO KASVOILLE JA VARTALOLLE
Kokonaisvaltainen ja hemmotteleva hoito vähentää stressiä. Vartalo hierotaan hoitavalla, aromaattisella heirontaöljyllä. Rentouttava hieronta parantaa kuona-aineiden poistumista ja helpottaa lihasjännittymiä. Kasvoille valitaan ihotyypille sopivat , ylelliset ja tehokkaat Comfort Zone -ihonhoitotuotteet.

Kesto: 90 min Hinta: 128 €

HUOM! JOS SINULLA ON LAHJAKORTTI SACRED NATURE -HOITOON KASVOILLE JA VARTALOLLE, VALITSE TÄMÄ HOITO! SACRED NATURE -VARTALOHOITO ON POISTUNUT VALIKOIMASTA JA TUOTELINJA ON KOKONAAN UUDISTUNUT. HOITO VOIDAAN RÄÄTÄLÖIDÄ LUOMULAATUISEKSI, JOS NIIN TOIVOT.