Hoitola Lilium logoteksti

COMFORT ZONE-KASVOHOIDOT

LILIUM SIGNATURE -KASVOHIERONTA

Kasvoille, decoltélle, niskalle ja hartioille tehtävä rentouttava ja elvyttävä hierontahoito. Hoito sisältää ihon alkupuhdistuksen sekä pitkän hieronnan ihotyypille sopivalla hoitotuotteella. Kasvohieronta elvyttää ihon toimintoja, rentouttaa lihaksia ja auttaa hoitotuotteita imeytymään tehokkaasti. Hoito on valittavissa myös alkuselkähieronnalla, jolloin hoitokokonaisuus takaa täyden rentoutumisen.

30 min / 55 €, selkähieronnalla 45 min / 65 €

COMFORT ZONE SUBLIME SKIN -SILMÄNYMPÄRYSHOITO

Väsyneelle ja turvoneelle silmänympärysalueelle. Kosteuttava hoito jättää ihon pehmeäksi ja virkistyneeksi silottaen pieniä juonteita. Kevyt hieronta vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja vähentää turvotusta. Hoito sisältää silmänympärysalueen hieronnan, hoitonaamion ja hoitavan loppuvoiteen. Hoidon voi yhdistää mihin tahansa kasvohoitoon tai ottaa sellaisenaan.

15 min / 35 €, kasvohoidon yhteydessä 30 €

COMFORT ZONE -IHONPUHDISTUS

Puhdistava ja tasapainottava hoito epäpuhtaalle iholle. Kasvoille tehdään alkupuhdistus, ihotyypille sopiva kuorinta, epäpuhtauksien mekaaninen poisto sekä talintuotantoa tasapainottavan kasvonaamio. Sopii hyvin myös nuoren iholle.

60 min / 70 €

COMFORT ZONE EXPRESS -KASVOHOITO

Kaikille ihotyypeille sopiva kasvojen piristyshoito. Kasvoille tehdään alkupuhditus, ihotyypille sopiva kuorinta sekä ihon toimintoja elvyttävä hieronta hoitavalla tuotteella. Verenkierto ja ihon sävy paranee ja iho jää kosteutuneeksi, täyteläiseksi ja virkeäksi.

45 min / 65 €, selkähieronnalla 60 min / 75 €

COMFORT ZONE -KASVOHOITO

Ihotyypillesi ja tarpeillesi räätälöity kasvohoito. Hoidossa käsitellään kasvojen kaulan ja decoltén iho. Iholle tehdään alkupuhdistus, ihotyypille sopiva kuorinta, mekaaninen puhdistus tarpeen mukaan, kasvohieronta sekä ihon tarpeisiin vastaava kasvonaamio. Naamion aikana saat nauttia rentouttavasta niska-hartia -hieronnasta.

(HUOM! Valitse tämä hoito, jos Sinulla on lahjakortti johonkin seuraavista kasvohoidoista: Hydramemory, Active Pureness, Recover Touch tai Remedy)

75 min / 95 €, selkähieronnalla 90 min / 105 €

COMFORT ZONE SACRED NATURE -KASVOHOITO

Ylellinen ja luomulaatuinen kasvohoito räätälöidään ihosi tarpeisiin sopivaksi. Hoito sisältää kasvojen ja decoltèn alkupuhdistuksen, ihoa kirkastavan hedelmähappokuorinnan, tarvittaessa ihon mekaanisen puhdistuksen, erikoiskasvonaamion sekä rentouttavan loppuhieronnan kasvoille, decoltèlle, niskalle ja hartoille. Hoitotuotteet ovat tehokkaita ja ympäristöä kunnioittavia. Tuotteissa käytettävä Scientific Garden Extract™ -uute on ihoa suojaava yhdiste, joka sisältää fermentoitua myrttiä, seljaa ja granaattiomenaa. Tuotteet ovat hiilidioksidinegatiivisia ja Cosmos Organic & Cosmos Natura -sertifioituja. .

75 min / 100 €, selkähieronnalla 90 min / 110 €

COMFORT ZONE FACE & BODY -HOITO

Kokonaisvaltainen ja hemmotteleva hoito kasvoille ja vartalolle. Vartalo hierotaan hoitavalla, aromaattisella hierontaöljyllä. Rentouttava hieronta parantaa kuona-aineiden poistumista ja helpottaa lihasjännittymiä. Kasvoille valitaan ihotyypille sopivat, ylelliset ja tehokkaat Comfort Zone -ihonhoitotuotteet.

(HUOM! Valitse tämä hoito, jos sinulla on lahjakortti ”Comfort Zone -hoito kasvoille ja vartalolle”)

90 min / 130 €