Hoitola Lilium logoteksti

HIERONNAT

LILIUM SIGNATURE -KASVOHIERONTA

Kasvoille, decoltélle, niskalle ja hartioille tehtävä rentouttava ja elvyttävä hierontahoito. Hoito sisältää ihon alkupuhdistuksen sekä pitkän hieronnan ihotyypille sopivalla hoitotuotteella. Kasvohieronta elvyttää ihon toimintoja, rentouttaa lihaksia ja auttaa hoitotuotteita imeytymään tehokkaasti. Hoito on valittavissa myös alkuselkähieronnalla, jolloin hoitokokonaisuus takaa täyden rentoutumisen.

30 min / 55 €, selkähieronnalla 45 min / 65 €

AROMATERAPIA

Aromaterapiahieronnoissa käytetään eteerisiä öljyjä, jotka vaikuttavan ihoon, kehoon ja mieleen. Erilaisista luonnon kasveista uutetut eteeriset öljyt vaikuttavat ihon ja verenkierron kautta sekä tuoksun välityksellä. Hierontaotteet helpottavat lihasten jännitystiloja ja kiihdyttävät aineenvaihduntaa. Hieronta on tehokkainta sarjahoitona. Aromaterapiaa ei suositella raskaana oleville ja imettäville.

45 min (selkä, niska, hartiat) / 62 €, 3 kerran sarja: 165 €

60 min (koko vartalo): kesto 60 min/hinta 76 €, 3 kerran sarja: 205 €

KUUMAKIVIHIERONTA

Kuumakivihieronnan lämpimät luonnon laavakivet tehostavat hieronnan vaikutusta. Kivien lämmön ja aromaattisen hierontaöljyn yhdistelmä helpottaa tehokkaasti sekä lihasten, että mielen jännitystiloja. Kuumakivihieronta ei sovi raskaana oleville. Muutoin hoito sopii kaikille perusterveille henkilöille.

30 min (selkä, niska hartiat) / 49 €, 3 kerran sarja: 132 €

45 min (selkä niska hartiat / hinta 64 €, 3 kerran sarja 172 €

60 min (koko vartalo) / 85 €, 3 kerran sarja: 229 €

INTIALAINEN PÄÄHIERONTA

Intialainen päähieronta helpottaa stressiä ja lihasten jännitystiloja sekä rentouttaa mielen täydellisesti. Hoidon aikana käsitellään hartiat, niska ja päänahka sekä kasvojen alueen akupisteet. Hoito on erinomainen jännityspäänsärystä ja niskojen jumituksista kärsivälle.

45 min / 55 €

LILIUM SPA DE LUX -VARTALOHIERONTA

Ylellisessä hierontarituaalissa yhdistyvät rentouttava musiikki, laadukkaat eteeriset öljyt sekä vaihtelevat hierontaotteet. Hieronta tehdään koko kehon alueelle. Selän hierontaa tehostetaan rentouttavan lämpimillä laavakivillä. Kehon ja mielen jännitystilat helpottuvat ja olo jää raukeaksi.

(HUOM! Valitse tämä hoito, jos Sinulla on lahjakortti balilaiseen hierontaan!)

75 min / 95 €