Hieronnat

LILIUM SIGNATURE -KASVOHIERONTA
Kasvoille, decoltélle, niskalle ja hartioille tehtävä rentouttava ja elvyttävä hierontahoito. Hoito sisältää ihon alkupuhdistuksen sekä pitkän hieronnan ihotyypille sopivalla hoitotuotteella. Kasvohieronta elvyttää ihon toimintoja, rentouttaa lihaksia ja auttaa hoitotuotteita imeytymään tehokkaasti. Hoito on valittavissa myös alkuselkähieronnalla, jolloin hoitokokonaisuus takaa täyden rentoutumisen.

Kesto: 30 min Hinta: 55 €

Hoito rentouttavalla selkähieronnalla
Kesto: 45 min Hinta: 65 €


AROMATERAPIA
Aromaterapiahieronnoissa käytetään eteerisiä öljyjä, jotka vaikuttavan ihoon, kehoon ja mieleen. Erilaisista luonnon kasveista uutetut eteeriset öljyt vaikuttavat ihon ja verenkierron kautta sekä tuoksun välityksellä. Hierontaotteet helpottavat lihasten jännitystiloja ja kiihdyttävät aineenvaihduntaa. Hieronta on tehokkainta sarjahoitona. Aromaterapiaa ei suositella raskaana oleville ja imettäville.

 

NISKALLE JA HARTIOILLE: kesto 45 min/hinta 62 €, 3 kerran sarja: 165 €

KOKO VARTALOLLE: kesto 60 min/hinta 76 €, 3 kerran sarja: 205 €


KUUMAKIVIHIERONTA
Kuumakivihieronnan lämpimät luonnon laavakivet tehostavat hieronnan vaikutusta. Kivien lämmön ja aromaattisen hierontaöljyn yhdistelmä helpottaa tehokkaasti sekä lihasten, että mielen jännitystiloja. Kuumakivihieronta ei sovi raskaana oleville. Muutoin hoito sopii kaikille perusterveille henkilöille.

 

SELÄLLE: kesto 30 min/hinta 49 €, 3 kerran sarja: 132 €

SELÄLLE, NISKALLE JA HARTIOILLE:  kesto 45 min/hinta 64 €, 3 kerran sarja 172 €

KOKO VARTALOLLE: kesto 60 min/hinta 85 €, 3 kerran sarja: 229 €


BALILAINEN HIERONTA
Balilaisen hieronnan vaihtelevat hierontaotteet laukaisevat lihasjännityksiä ja stressiä. Hieronta tehdään aromaattisella hierontaöljyllä koko kehon alueelle. Selän hierontaa tehostetaan rentouttavan lämpimillä laavakivillä.

Kesto: 75 min Hinta: 94 €


INTIALAINEN PÄÄHIERONTA
Intialainen päähieronta helpottaa stressiä ja lihasten jännitystiloja sekä rentouttaa mielen täydellisesti. Hoidon aikana käsitellään hartiat, niska ja päänahka sekä kasvojen alueen akupisteet. Hoito on erinomainen jännityspäänsärystä ja niskojen jumituksista kärsivälle

Kesto: 45 min Hinta: 55 €