Hieronnat

AROMATERAPIA
Aromaterapiahieronnoissa käytetään eteerisiä öljyjä, jotka vaikuttavan ihoon, kehoon ja mieleen. Erilaisista luonnon kasveista uutetut eteeriset öljyt vaikuttavat ihon ja verenkierron kautta sekä tuoksun välityksellä. Hierontaotteet helpottavat lihasten jännitystiloja ja kiihdyttävät aineenvaihduntaa. Hieronta on tehokkainta sarjahoitona. Aromaterapiaa ei suositella raskaana oleville ja imettäville.

 

NISKALLE JA HARTIOILLE:

Kesto: 45 min Hinta: 62 €, 3 kerran sarja: 165 €

KOKO VARTALOLLE:

Kesto: 60 min Hinta: 76 €, 3 kerran sarja: 205 €

 


 

KUUMAKIVIHIERONTA
Kuumakivihieronnan lämpimät luonnon laavakivet tehostavat hieronnan vaikutusta. Kivien lämmön ja aromaattisen hierontaöljyn yhdistelmä helpottaa tehokkaasti sekä lihasten, että mielen jännitystiloja. Kuumakivihieronta ei sovi raskaana oleville. Muutoin hoito sopii kaikille perusterveille henkilöille.

 

SELÄLLE:

Kesto: 30 min Hinta: 49 €, 3 kerran sarja: 132 €

SELÄLLE, NISKALLE JA HARTIOILLE:

Kesto: 45 min Hinta: 61 €, 3 kerran sarja 164 €

KOKO VARTALOLLE:

Kesto: 60 min Hinta: 85 €, 3 kerran sarja: 229 €

 


 

BALILAINEN HIERONTA
Balilaisen hieronnan vaihtelevat hierontaotteet laukaisevat lihasjännityksiä ja stressiä. Hieronta tehdään aromaattisella hierontaöljyllä koko kehon alueelle. Selän hierontaa tehostetaan rentouttavan lämpimillä laavakivillä.

Kesto: 75 min Hinta: 94 €

 


INTIALAINEN PÄÄHIERONTA
Intialainen päähieronta helpottaa stressiä ja lihasten jännitystiloja sekä rentouttaa mielen täydellisesti. Hoidon aikana käsitellään hartiat, niska ja päänahka sekä kasvojen alueen akupisteet. Hoito on erinomainen jännityspäänsärystä ja niskojen jumituksista kärsivälle

Kesto: 45 min Hinta: 55 €