Hoitola Lilium logoteksti

RIPSET JA KULMAT

YUMITM LASH LIFT – RIPSIEN KESTOTAIVUTUS

YUMI™- ripsien kestotaivutus avaa katseen ja tekee ripsistä runsaamman näköiset. Kestotaivutus on luonnollinen vaihtoehto ripsien pidennykislle, ilman ärsyttäviä liimoja. Käsittely sisältää ripsien kestotaivutuksen permanenttiaineella, kestovärjäyksen sekä hoidon kosteuttavalla serumilla.

Tulokset kestävät ripsissä ripsen elinkaaren ajan eli n. 8-12 viikkoa. Käsittelyn voi uusia, kun ripset ovat kokonaan uusiutuneet. Taivutuksen jälkeen ripsien tulee antaa asettua rauhassa 24 tunnin ajan, parhaan tuloksen saavuttamiseksi. Ripsiä ei siis pidä meikata, pestä tai hieroa.

Käsittelyyn kannattaa tulla ilman piilolinssejä. Ikäraja hoitoon on 16 vuotta. Käsittelyä ei suositella raskaana oleville ja imettäville, sillä raskaushormonit saattavat vaikuttaa karvan laatuun, jolloin lopputulos ei välttämättä ole odotetunlainen.

87 €

YUMITM BROW LIFT – KULMIEN LAMINOINTI 55 €

YUMI™- kulmien laminointi tekee luonnollisista kulmista siistit, huolitellut ja runsaamman oloiset. Kulmakarvat asetellaan kauniiseen muotoon ja permanenttikäsitellään, jolloin karvat jäävät uuteen muotoonsa. Käsittely sisältää kulmien laminoinnin, kestovärjäyksen, kulmien muotoilun ja hoitavan loppuseerumin.

Vaikutus kulmissa kestää n. 4-6 viikkoa ja se voidaan uusia 8 viikon välein. Käsittelyn jälkeen kulmien tulee antaa asettua rauhassa 24h. Kulmia ei tule tällöin kastella, meikata tai hieroa.

Ikäraja hoitoon on 16 vuotta. Käsittelyä ei suositella raskaana oleville ja imettäville, sillä raskaushormonit saattavat vaikuttaa karvan laatuun, jolloin lopputulos ei välttämättä ole odotetunlainen.

55 €

LOMAN ALOITUS -PAKETTI

Täydellinen huoltopaketti kesän tai loman aloitukseen. Paketti sisältää jalkojen kuorinnan, varpaankynsien siistimisen ja lakkauksen, jalkojen kosteutuksen voiteella, säärien sokeroinnin,  sekä ripsien ja kulmien kestovärjäyksen ja kulmien siistimisen.

91 €

KULMIEN LAMINOINTI & RIPSIEN KESTOTAIVUTUS: 132 €

RIPSIEN KESTOVÄRJÄYS: 24 €

KULMIEN MUOTOILU: 20 €KULMIEN KESTOVÄRJÄYS JA MUOTOILU: 24 €

RIPSIEN JA KULMIEN KESTOVÄRJÄYS + KULMIEN MUOTOILU: 35 €, toisen hoidon yhteydessä 30 €