Hoitola Lilium logoteksti

COMFORT ZONE -VARTALOHOIDOT

COMFORT ZONE ACTIVE PURENESS -HOITO SELÄN IHOLLE

Selän iholle tehtävä puhdistava ja tasapainottava hoito. Iho puhdistetaan, kuoritaan ja sille tehdään mekaaninen ihonpuhdistus ja tasapainoittava naamio.

60 min / 75 €, selkähieronnan kanssa 75 min / 85 €

COMFORT ZONE FACE & BODY -HOITO

Kokonaisvaltainen ja hemmotteleva hoito kasvoille ja vartalolle. Vartalo hierotaan hoitavalla, aromaattisella hierontaöljyllä. Rentouttava hieronta parantaa kuona-aineiden poistumista ja helpottaa lihasjännittymiä. Kasvoille valitaan ihotyypille sopivat, ylelliset ja tehokkaat Comfort Zone -ihonhoitotuotteet.

(HUOM! Valitse tämä hoito, jos sinulla on lahjakortti “Comfort Zone -hoito kasvoille ja vartalolle”)

90 min / 130 €

COMFORT ZONE TRANQUILLITY PRO SLEEP -HOITO

Innovatiivinen hoitorituaali palauttaa kehon ja mielen tasapainon esimerkiksi aikaerorasituksen tai puutteellisen yöunen jälkeen. Hoidossa yhdistyvät kosketus, tuoksu ja ääni. Hoito tuottaa syvän psykofyysisen rentoutumisen tunteen, joka edistää yleistä hyvinvointia ja parantaa unenlaatua. Hoitoa ei suositella raskauden aikana.

60 min / 100 €

COMFORT ZONE TRANQUILLITY SPA -HOITO

Aisteja ja mieltä hellivä hoitokokonaisuus koko vartalolle. Vartalon iho kuoritaan pehmentävällä kuorintaöljyllä ja hierotaan täyteläisen ravitsevalla vartalovoilla. Comfort Zone Tranquillity-tuotteiden tuoksu ja kostumukset on luotu rentouttamaan mieli ja jättämään ihon pehmeäksi ja koteutetuksi. Hoitoa ei suositella raskauden aikana.

90 min / 120 €

LILIUM SPA-KOKEMUS

Sinulle räätälöity hoitokokonaisuus koko vartalolle. Hoito toteutetaan toiveidesi ja ihosi tarpeiden mukaan. Kokonaisuus voi sisältää esimerkiksi vartalon ihon kuorinnan, hieronnan ja tehohoidon valitsemallesi ihoalueelle. Hoito tehdään Comfort Zonen ja Massadan laadukkailla vartalonhoitotuotteilla.

110 min / 139 €