Comfort zone-vartalohoidot

ACTIVE PURENESS -HOITO SELÄN IHOLLE
Selän iholle tehtävä puhdistava ja tasapainottava hoito. Iho puhdistetaan, kuoritaan ja sille tehdään mekaaninen ihonpuhdistus ja tasapainoittava naamio.

Kesto: 60 min Hinta: 75 €

Hoito rentouttavalla selkähieronnalla
Kesto: 75 min Hinta: 85 €


COMFORT ZONE -HOITO KASVOILLE JA VARTALOLLE
Kokonaisvaltainen ja hemmotteleva hoito vähentää stressiä. Vartalo hierotaan hoitavalla, aromaattisella heirontaöljyllä. Rentouttava hieronta parantaa kuona-aineiden poistumista ja helpottaa lihasjännittymiä. Kasvoille valitaan ihotyypille sopivat , ylelliset ja tehokkaat Comfort Zone -ihonhoitotuotteet.

Kesto: 90 min Hinta: 128 €

HUOM! JOS SINULLA ON LAHJAKORTTI SACRED NATURE -HOITOON KASVOILLE JA VARTALOLLE, VALITSE TÄMÄ HOITO! SACRED NATURE -VARTALOHOITO ON POISTUNUT VALIKOIMASTA JA TUOTELINJA ON KOKONAAN UUDISTUNUT. HOITO VOIDAAN RÄÄTÄLÖIDÄ LUOMULAATUISEKSI, JOS NIIN TOIVOT.


TRANQUILLITY PRO-SLEEP TREATMENT
Innovatiivinen hoitorituaali palauttaa kehon ja mielen tasapainon esimerkiksi aikaerorasituksen tai puutteellisen yöunen jälkeen. Hoidossa yhdistyvät kosketus, tuoksu ja ääni. Hoito tuottaa syvän psykofyysisen rentoutumisen tunteen, joka edistää yleistä hyvinvointia ja parantaa unenlaatua.

Kesto: 60 min Hinta: 98 €