Hoitola Lilium logoteksti

TUOTESARJAT

massada

Espanialainen ammattikosmetiikkasarja Massada on uusi konsepti kauneuden ja hyvinvoinnin maailmassa. Sarjan tuotteissa ja hoidoissa perinteet ja innovaatio yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla.

Massada-tuotteiden koostumukset pohjautuvat parhaisiin luonnon raaka-aineisiin ja viimeisimpään bioteknologiaan.
Tuotteet valmistetaan kestäviä ympäristöarvoja kunnioittaen. Sarjan erinomaisuus perustuu tarkkoihin menetelmiin ja laatustandardeihin jokaisessa valmistusvaiheessa.

comfort zone

Italialaisessa Comfort Zone -ihonhoitosarjassa yhdistyvät tehokkaimmat luonnolliset ainesosat ja  edistyksellisimmät high-tech -molekyylit ja kuljetusmenetelmät. Näin varmistetaan tuotteiden tehokkuus, turvallisuus ja käyttömukavuus.  Tuotteet kehitetään yhteistyössä lääkärien ja tutkijoiden kanssa tuotteiden tehon takaamiseksi.

Sarjalla on tunnettu B-Corp -sertifikaatti, joka on tunnustus vuosien työstä eettisten ja kestävien tuotteiden ja prosessien kehittämiseksi. Tuotekehitys, tuotanto ja pakkaus toimivat 100 % uusiutuvan energian varassa.

Comfort Zonen tuotteet eivät sisällä silikonia, sulfaatteja, mikromuovia, parabeeneja, MI-säilöntää, eläinperäisiä aineita tai väriaineita. Tuotteet ovat vegaanisia.

Comfort Zone -hoidoissa yhdistyvät tuotteiden luonnonmukainen teho sekä tyyni ja hemmotteleva tunnelma. Hoidon jälkeen olet rentoutunut ja ihosi hehkuu uutta elinvoima.

youngblood

Youngblood-täysmineraalimeikkisarjan tuotteet valmistetaan luonnon omista mineraaleista. Mineraalimeikit ovat kauniita ja peittäviä iholla ja antavat ihon hengittää samalla hoitaen sitä. Lopputulos on luonnollisen näköinen ja kuulas ja ihon sävy tasoittuu. Sarjalla on Allergia- ja astmaliiton hyväksyntä joten se sopii herkimmällekin iholle.