Tuotesarjat

COMFORT ZONE

Italialaisessa Comfort Zone -ihonhoitosarjassa yhdistyvät tehokkaimmat luonnolliset ainesosat ja  edistyksellisimmät high-tech -molekyylit ja kuljetusmenetelmät. Näin varmistetaan tuotteiden tehokkuus, turvallisuus ja käyttömukavuus.  Tuotteet kehitetään yhteistyössä lääkärien ja tutkijoiden kanssa tuotteiden tehon takaamiseksi.

Sarjalla on tunnettu B-Corp -sertifikaatti, joka on tunnustus vuosien työstä eettisten ja kestävien tuotteiden ja prosessien kehittämiseksi. Tuotekehitys, tuotanto ja pakkaus toimivat 100 % uusiutuvan energian varassa.

Comfort Zonen tuotteet eivät sisällä silikonia, sulfaatteja, mikromuovia, parabeeneja, MI-säilöntää, eläinperäisiä aineita tai väriaineita. Tuotteet ovat vegaanisia.

Comfort Zone -hoidoissa yhdistyvät tuotteiden luonnonmukainen teho sekä tyyni ja hemmotteleva tunnelma. Hoidon jälkeen olet rentoutunut ja ihosi hehkuu uutta elinvoima.

 

DECLÉOR

Decléor on ranskalainen aromaterapiaan perustuva ihonhoitosarja. Tuotteiden vaikuttavat aineet ovat lähtöisin luonnon kasveista. Tuotteissa yhdistyvät korkea laatu, tehokkuus ja aromaterapeuttinen vaikutus. Eteeriset öljyt vaikuttavat sekä ihoon, että mieleen ja jokainen hoito on hemmotteleva ja ylellinen kokemus.

 

EKOPHARMA

Kotimaisen luomukosmetiikkasarjan tuotteet sisältävät suomalaisten marjojen uutteita ja öljyjä. 95-100 % sarjan tuotteiden raaka-aineista on luonnollista alkuperää.

Sarjalle on myönnetty suomalainen FI-Natura -luonnonkosmetiikkasertifikaatti, joka takaa tuotteiden korkean laadun.

 

YOUNGBLOOD

Youngblood-täysmineraalimeikkisarjan tuotteet valmistetaan luonnon omista mineraaleista. Mineraalimeikit ovat kauniita ja peittäviä iholla ja antavat ihon hengittää samalla hoitaen sitä. Lopputulos on luonnollisen näköinen ja kuulas ja ihon sävy tasoittuu. Sarjalla on Allergia- ja astmaliiton hyväksyntä joten se sopii herkimmällekin iholle.