Käsille ja jaloille

Hoitola Liliumin käsi- ja jalkohoidot tehdään laadukkailla kotimaisilla Ekopharma Hilla -luomutuotteilla. 

 


 

HEMMOTTELEVA HILLA -JALKAHOITO
Hoito alkaa pehmentävällä jalkakylvyllä. Jaloille tehdään kovettumien poisto, kynsien ja kynsinauhojen siistiminen, kirkastava kuorinta sekä kynsien lakkaus. Hemmotteleva hoito päättyy jalkojen rentouttavaan hierontaan. 

Kesto: 75 min Hinta: 71 €

 


 

HILLA SPA -JALKAHOITO
Virkistävä ja pehmentävä hemmotteluhoito jaloille. Hoito sisältää jalkojen kylvetyksen ja kuorinnan, kevyen jalkahoidon lakkauksella sekä pitkän aineenvaihduntaa ja verenkiertoa stimuloivan jalkahieronnan. Virkistävää mentholia ja piparminttua sekä pehmentävää viinirypäleensiemen- ja hillansiemenöljyä sisältävä jalkanaamio viimeistelee ihanan hemmotteluhetken.

Kesto: 90 min Hinta: 87 €

 


 

HEMMOTTELEVA HILLA -KÄSIHOITO
Käsihoito sisältää käsien pehmentävän kuorinnan, kynsien ja kynsinauhojen siistimisen, kynsien lakkauksen ja käsihieronnan kosteuttavalla voiteella. 

Kesto: 50 min Hinta: 55 €

 


 

HILLA SPA -KÄSIHOITO
Tehokosteuttava käsihoitokokonaisuus sisältää käsien pehmentävän kuorinnan, kynsien ja kynsinauhojen siistimisen, kynsien lakkauksen sekä hoitavia luonnon öljyjä ja E-vitamiinia sisältävän haudenaamion käsille. Hoito päättyy hemmottelevaan ja verenkiertoa elvyttävään käsihierontaan. 

Kesto: 75 min Hinta: 61 €

 


 

HILLA- HEMMOTTELUHOITO KÄSILLE JA JALOILLE
Hemmotteleva ehostus käsille ja jaloille. Hoidossa siistitään ja lakataan kynnet, tehdään kirkastava ja pehmentävä kuorinta sekä hierotaan kosteuttavalla voiteella.

Kesto: 60 min Hinta: 61 €