Ekopharma-kasvohoidot

KARPALO-LUOMUKASVOHOITO
Tasapainottava ja tulehdusta rauhoittava hoito epäpuhtaalle iholle. Hoidossa käytetään kotimaisen luomukosmetiikkasarja Ekopharman Karpalo-linjan tuotteita. Karpalon marjauute sisältää antimikrobisia ja antioksidanttisia ainesosia. Hoidossa käytettävien tuotteiden sisältämä kaoliini vähentää liiallista talineritystä ja piparminttuöljy raikastaa ja puhdistaa ihoa.

Kesto: 60 min Hinta: 80 €

Kasvohoito rentouttavalla selkähieronnalla
Kesto: 75 min Hinta: 90 €


 

VADELMA-LUOMUKASVOHOITO
Tehokkaasti kosteuttava kasvohoito. Hoidossa käytetään kotimaisen luomukosmetiikkasarja Ekopharman kosteuttavia ja ihoa ravitsevia Vadelma-tuotteita. Suomalaisesta vadelmasta tehonsa saavat tuotteet sisältävät runsaasti ihoa hoitavia ja suojaavia antioksidantteja ja hivenaineita. Iho jää heleäksi, kimmoisaksi ja ihanan pehmeäksi.

Kesto: 60 min Hinta: 80 €

Kasvohoito rentouttavalla selkähieronnalla
Kesto: 75 min Hinta: 90 €


TYRNI-LUOMUKASVOHOITO
Varttuneelle iholle ikääntymisen merkkeihin ja niiden ennaltaehkäisyyn. Ekopharma Tyrni anti-age -linjan tuotteet saavat tehonsa kotimaisista luomumarjoista, anti-age peptideista, hyaluronihaposta ja prebiooteista. Kasvohoito jättää ihon pehmeäksi, hehkuvaksi ja ravituksi. Iho kirkastuu ja vahvistuu. Antioksidanttiset Tyrni-tuotteet suojaavat ihoa ennenaikaiselta vanhenemiselta.

Kesto: 60 min Hinta: 85 €

Kasvohoito rentouttavalla selkähieronnalla
Kesto: 75 min Hinta: 95 €