Hoitolapalvelut käsille ja jaloille

Hoitola Liliumin käsi- ja jalkohoidot tehdään laadukkailla kotimaisilla Ekopharma Hilla -luomutuotteilla. 


LOMAN ALOITUS -PAKETTI
Täydellinen huoltopaketti kesän tai loman aloitukseen. Paketti sisältää jalkojen kuorinnan, varpaankynsien siistimisen ja lakkauksen, jalkojen kosteutuksen voiteella, säärien sokeroinnin,  sekä ripsien ja kulmien kestovärjäyksen ja kulmien siistimisen.

Hinta: 91 €


HEMMOTTELEVA HILLA -JALKAHOITO
Hoito alkaa pehmentävällä jalkakylvyllä. Jaloille tehdään kovettumien poisto, kynsien ja kynsinauhojen siistiminen, kirkastava kuorinta sekä kynsien lakkaus. Hemmotteleva hoito päättyy jalkojen rentouttavaan hierontaan. 

Kesto: 75 min Hinta: 74 €


HILLA SPA -JALKAHOITO
Virkistävä ja pehmentävä hemmotteluhoito jaloille. Hoito sisältää jalkojen kylvetyksen ja kuorinnan, kevyen jalkahoidon lakkauksella sekä pitkän aineenvaihduntaa ja verenkiertoa stimuloivan jalkahieronnan. Virkistävää mentholia ja piparminttua sekä pehmentävää viinirypäleensiemen- ja hillansiemenöljyä sisältävä jalkanaamio viimeistelee ihanan hemmotteluhetken.

Kesto: 90 min Hinta: 90 €


HEMMOTTELEVA HILLA -KÄSIHOITO
Käsihoito sisältää käsien pehmentävän kuorinnan, kynsien ja kynsinauhojen siistimisen, kynsien lakkauksen ja käsihieronnan kosteuttavalla voiteella. 

Kesto: 50 min Hinta: 58 €


HILLA SPA -KÄSIHOITO
Tehokosteuttava käsihoitokokonaisuus sisältää käsien pehmentävän kuorinnan, kynsien ja kynsinauhojen siistimisen, kynsien lakkauksen sekä hoitavia luonnon öljyjä ja E-vitamiinia sisältävän haudenaamion käsille. Hoito päättyy hemmottelevaan ja verenkiertoa elvyttävään käsihierontaan. 

Kesto: 75 min Hinta: 64 €


HILLA- HEMMOTTELUHOITO KÄSILLE JA JALOILLE
Hemmotteleva ehostus käsille ja jaloille. Hoidossa siistitään ja lakataan kynnet, tehdään kirkastava ja pehmentävä kuorinta sekä hierotaan kosteuttavalla voiteella.

Kesto: 60 min Hinta: 64 €