Geelilakkaus, kädet

VALITSE GEELIKYNSIHOITO NÄISTÄ PALVELUISTA:


KESTOLAKKAUS: Kaipaat huolettomia lakkausvapaita kynsiä, jotka kestävät ja sävy säilyy pitkään kiiltävänä.

KYNNEN VAHVISTUS: Haluat kynsiisi hieman rakennekynsille luonteenomaista lisävolyymia, joka saa kynnet näyttämään erityisen kauniilta – kuitenkin helposti ja luonnollisesti, ilman lisäpituutta.


 

KESTOLAKKAUS

Kiiltoa ja kestävyyttä. Hoito sisältää kynsiä vahvistavan geelikerroksen sekä värilakan valitsemallasi sävyllä. Geelilakka tasoittaa kynsien pientä epätasaisuutta. Hoito sisältää kynsinauhojen siistimisen ja hoitavan öljyn. Valokovetteinen geelilakka kestää kynsissä kauniina huomattavasti pidempään kuin tavallinen kynsilakka. Huolto noin 3 viikon välein.

Uusi 45 min / 50 € 

Huolto 60 min / 60 € 

Vaihtoehtoisesti ranskalainen lakkaus

+15 min / +10 €


 

KYNNEN VAHVISTUS

Luonnollista näyttävyyttä. Toisin kuin kestolakkauksessa, kynnen vahvistuksessa geelillä rakennetaan ja korjataan kynnen muotoa kevyesti. Kynnet ovat kestävät, mutta luonnollisen joustavat. Geelivärin voit valita ihanista nuden sävyistä – erillistä värilakkausta ei välttämättä tarvita. Hoito sisältää kynsinauhojen siistimisen ja hoitavan öljyn. Erinomainen vaihtoehto perinteisille rakennekynsille – luonnollisemmin ja ilman lisäpituutta. Vahvistetut kynnet näyttävät kauniilta sekä lyhyinä että pidempinä. Hoito auttaa myös kynsien kasvattamisessa. Säännöllisesti huollettuna kynnet pysyvät aina kauniina ja valmiina niin arkeen kuin juhlaan. Huolto 3-4 viikon välein.

Uusi 60 min / 55 € 

Huolto 75 min / 65 €

Lisäpalveluna väri-, ranskalainen tai liukuvärjätty babyboomer-lakkaus.

+15 min / +10 €


 

HUOM! LAHJAKORTTI HOITOLA LILIUMIN HOITOPALVELUIHIN EI KÄY MAKSUVÄLINEENÄ GEELIKYNSIPALVELUIHIN.