Ekopharma-vartalohoidot

HILLA- KOSTEUTTAVA KOKOVARTALOHAUDE
Koko vartalolle tehtävä hemmotteleva hoitokokonaisuus sisältää ihon pehmentävän kuorinnan, selän ja pään rentouttavan hieronnan sekä koko vartalolle levitettävän kosteuttavan haudenaamion. Naamion sisältämä avocado- ja viinirypäleensiemenöljy sekä hillanmarjauute jättävät ihon uskomattoman pehmeäksi ja kosteutetuksi. Hemmotteleva hoito tuo täydellisen, kokonaisvaltaisen rentoutuksen. Hoidossa käytetään kotimaisia Ekopharma Hilla -luomukosmetiikkatuotteita.

Kesto: 90 min Hinta: 97 €


HILLA- KIINTEYTTÄVÄ PAIKALLISHOITO
Ihoa kiinteyttävä ja aineenvaihduntaa tehostava paikallishoito. Hoito tehdään kiinteytystä vaativalla alueelle, kuten reisille tai vatsalle. Valittu alue kuoritaan ja sille tehdään aineenvaihduntaa elvyttävä hieronta.  Inkivääriä, kofeiinia ja hillanmarjauutettta sisältävä paikallisnaamio tehostaa ongelma-alueen aineenvaihduntaa ja kiinteyttää ihoa. Naamion vaikuttaessa jaloille tehdään rentouttava ja verenkiertoa vilkastuttava hieronta. Hoidossa käytetään kotimaisia Ekopharma Hilla -luomukosmetiikkatuotteita.

Kesto: 75 min Hinta: 97 €


HILLA SPA -HOITOKOKONAISUUS
Sinulle räätälöity hoitokokonaisuus koko vartalolle. Hoito toteutetaan toiveidesi ja ihosi tarpeiden mukaan. Kokonaisuus voi sisältää esimerkiksi vartalon ihon kuorinnan, hieronnan ja tehohoidon valitsemallesi ihoalueelle.

Kesto: 110 min Hinta:  130 €