Ripset ja kulmat

 

KULMIEN LAMINOINTI

YumiBrows-kulmien laminointi tekee luonnollisista kulmista siistit, huolitellut ja runsaamman oloiset. Kulmakarvat asetellaan kauniiseen muotoon ja laminointikäsitellään, jolloin karvat jähmettyvät muotoonsa. Käsittely sisältää kulmien laminoinnin, kestovärjäyksen, kulmien muotoilun ja hoitavan loppuseerumin.

Vaikutus kulmissa kestää n. 4-6 viikkoa ja se voidaan uusia 8 viikon välein. Käsittelyn jälkeen kulmien tulee antaa asettua rauhassa 24h. Kulmia ei tule tällöin kastella, meikata tai hieroa.

Ikäraja hoitoon on 16 vuotta ja sitä ei suositella raskaana oleville tai imettäville.

Hinta: 55 €


RIPSIEN KESTOTAIVUTUS
Ripsien YumiLashes-kestotaivutus avaa katseen ja tekee ripsistä runsaamman näköiset. Kestotaivutus on luonnollinen vaihtoehto ripsien pidennykislle, ilman ärsyttäviä liimoja. Käsittely sisältää kestotaivutuksen, ripsien hoidon kosteuttavalla aineella taivutuksen jälkeen sekä kestovärin ripsiin.

Tulokset kestävät ripsissä ripsen elinkaaren ajan eli n. 8-12 viikkoa. Käsittelyn voi uusia, kun ripset ovat kokonaan uusiutuneet. Taivutuksen jälkeen ripsien tulee antaa asettua rauhassa 24 tunnin ajan, parhaan tuloksen saavuttamiseksi. Ripsiä ei siis pidä meikata, pestä tai hieroa.

Käsittelyyn kannattaa tulla ilman piilolinssejä. Ikäraja hoitoon on 16 vuotta eikä hoitoa suositella raskaana oleville ja imettäville.

Kesto: 75 min Hinta: 87 €


KULMIEN LAMINOINTI & RIPSIEN KESTOTAIVUTUS

Hinta: 132 €


RIPSIEN KESTOVÄRJÄYS:

Hinta: 24 €


KULMIEN MUOTOILU:

Hinta: 20 €


KULMIEN KESTOVÄRJÄYS JA MUOTOILU:

Hinta: 24 €


RIPSIEN JA KULMIEN KESTOVÄRJÄYS + KULMIEN MUOTOILU:

Hinta: 35 €, toisen hoidon yhteydessä: 30 €